Langrennsgruppene

Langrensgruppa har som mål å skape interesse for langrenn, enten man bare har lyst til å være med på treninger og lære teknikker, og fordi som har lyst til å gå skirenn.

Hovedfokuset til Langrennsgruppa er å skape et samhold og vennskap, alle skal føle mestring, uansett nivå, og begeistring på treningene.

Treningene er lagt opp rundt lek og mestring, samtidig som de som ønsker å utfordre seg selv litt mer, også får lov til det.

Haugsbygd Langrenn deler inn treningsgrupper etter alder, og hver aldersgruppe har ulikt treningsopplegg. Når snøen har lagt seg på Ringkollen, trener alle stort sett der. Frem til snøen kommer, trener vi enten i gymsalene på Vang skole eller på rulleski i nærområdet. Om sommeren tilbyr vi løpetrening i området.

All treningsinfo blir lagt ut på facebook siden

Minstegruppe (1-2.klasse)

Gruppen trener på tirsdager kl.18-19/19.15 på Vang skole (inne i gymsalene) frem til snøen kommer. Når det er snø trener gruppen på Ringkollen.

Trenere:

· Sindre Prestmo Larsen
· Børre Næss
· Ida Mathiesen
· Jon Didrik Sand
· Knut Erik Husum
· Kristin Stokke
· Oddbjørn Larsen
· Ole Christian Strand

Mellomgruppe (3-5.klasse)

Gruppen trener på tirsdager 18-19/19.15 på Vang skole (ute) frem til snøen kommer. Når det er snø trener gruppen på Ringkollen.

Trenere:

· Christine Næss Mathiesen
· Ove Kristoffersen
· Petter Kaarby
· Tom Alexandersen

Rekruttgruppen (5 .klasse)

Gruppen trener på tirsdager 18-19/19.15 på Vang skole (ute) frem til snøen kommer. Når det er snø trener gruppen på Ringkollen.

Trenere:
· Espen Syvertsen
· Mari Bogen Sparby

Storegruppen (8. klasse)

Gruppen trener på tirsdager 18-19/19.15 (ute) og torsdager 18.30 – 20 på Vang skole (ute og inne) frem til snøen kommer. Når det er snø trener gruppen på Ringkollen.

Trenere:
· Marte Aagesen Trondsen
· Espen Syvertsen
· Pål Andreassen

Når snøen kommer

Når snøen kommer, trener minste- og mellomste gruppe på Ringkollen tirsdager kl. 18.00-19.00, mens eldste gruppe trener samme tidspunkt, men både tirsdager og torsdager.

All info om treninger, samlinger, renn mm, blir fortløpende lagt ut på vår facebookside.

Kontakt oss:

Haugsbygd IF
Hadelandsveien 638
3520 Jevnaker
epost:
leder-hovedstyret@haugsbygd.no
Haugsbygd IF
www.haugsbygd.no