Skigruppene

Skigruppa har som mål å skape interesse for langrenn, enten man bare har lyst til å være med på treninger og lære teknikker, og fordi som har lyst til å gå skirenn.

Hovedfokuset til skigruppa er å skape et samhold og vennskap, alle skal føle mestring, uansett nivå, og begeistring på treningene.
Treningene er lagt opp rundt lek og mestring, samtidig som de som ønsker å utfordre seg selv litt mer, også får lov til det.

Haugsbygd Ski deler inn treningsgrupper etter alder, og hver aldersgruppe har ulikt treningsopplegg. Når snøen har lagt seg på Ringkollen, trener alle stort sett der. Frem til snøen kommer, trener vi enten i gymsalene på Vang skole eller på rulleski i nærområdet. Om sommeren tilbyr vi løpetrening i området.

All treningsinfo blir lagt ut på facebook siden

Yngste gruppe (1-2.klasse)

Gruppen trener på tirsdager kl.18-19 i gymsalene på Vang skole frem til snøen kommer. Når det er snø trener gruppen på Ringkollen.

Trenere:
Ingvild Skarsaune
Mari Bogen Sparby
Stine Bergsland

Mellomste gruppe (3-5.klasse)

Gruppen trener på tirsdager kl.18-19 ute/inne i gymsalen på Haugsbygd U-skole. Når det er snø trener gruppen på Ringkollen.

Trenere:
Geir Sparby
Mattis Hamborg
Torbjørn Kjerstadmo

Eldste gruppe (6-7.klasse)

Gruppen trener tirsdager kl 18-19 ute fra Vangskole og torsdager 19-20 inne i gymsalen på Haugsbygd U-skole.Når det er snø trener gruppen på Ringkollen.

Trenere:
Steffen Fagerås
Tormod Lie-Johansen
Morten Langengen

Når snøen kommer

Når snøen kommer, trener minste- og mellomste gruppe på Ringkollen tirsdager kl. 18.00-19.00, mens eldste gruppe trener samme tidspunkt, men både tirsdager og torsdager.

All info om treninger, samlinger, renn mm, blir fortløpende lagt ut på vår facebookside.

Kontakt oss:

Haugsbygd IF
Øvre Knausen 4
3514 Hønefoss
epost:
ski@haugsbygd.no

Siste nyheter:

Haugsbygd IF
www.haugsbygd.no